Katalog Promo Dufan Terbaru 2018 periode Maret

Katalog Promo Dufan Terbaru 2018 periode Maret-Kemas Kini, Promo Dufan Terbaru Ancol Banyak Ditokon Dufan Promo - Pada bulan ini, dufan ancol lagi memberikan harga kemasukan diskaun untuk semua keluarga Indonesia yang ingin bercuti di sana. Terdapat Diskaun Promo untuk Peminat Facebook Dufan, Pasaran Promo Harga Khas Dufan, Diskaun Khas Dufan untuk Pelajar dan Siswa, serta Tiket Dufan Tiket Diskaun 50% yang boleh anda nikmati bulan ini.


Promo Dufan Ancol Baru Tidak hanya memberi promo setiap bulan pada satu kenderaan sahaja, tetapi dufan selalu memberikan kejutan promo yang menarik kepada pelawat setia dan pelawat baru. Katalog Promo Dufan Terbaru 2018 periode Maret Katakan pada promo bulan ini dengan tema membeli tiket 1 maka anda akan mendapat tiket geratis 1 lagi. Sudah tentu sangat murah bukan? tetapi ada terma dan syarat yang boleh anda baca di bawah.


Promosi Dufan adalah dari segi harga tiket misalnya hanya dengan saku mergoh hanya Rp. 95.000 Anda sudah boleh mendapatkan dua tiket. Untuk promo ini keperluan utama ialah anda mesti dilahirkan pada bulan Februari atau Mac di mana bulan semasa promo. Juga untuk mendapatkan promo ini, anda perlu menyediakan Kad ID boleh sama ada ID atau sim. Sudah tentu untuk mengelakkan doble anda hanya dibenarkan menggunakan 1 kad ID hanya satu hari. Katalog Promo Dufan Terbaru 2018 periode Maret Ok lebih terperinci lihat dibawah syarat-syarat yang diberikan oleh ancol atau dufan.


Untuk selengkapnya bisa dilihat di sejutapromo.blogspot.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Resep Ayam Bakar Madu Istimewa

Cara Membuat Tabulampot Tanaman Cabe